Essi Karoliina

Mitä on feminine embodiment coaching?

Kaksi polariteettia, Shakti ja Shiva, rakastelivat ja universumi syntyi. Shiva, maskuliini, on korkea tietoisuus, tyhjiö, jossa kaikki, mitä on olemassa, on. Shakti on luomisvoima, flow, materia, raaka energia, tunne - se kaikki mitä on. Shakti täyttää tietoisuuden, Shiva on tietoinen.

Polariteetit näkyvät kaikkialla maailmassa ja luonnossa. Yö ja päivä. Kuu ja aurinko. Yin ja yang. Vasen ja oikea. Talvi ja kesä. Elämä ja kuolema. Luominen ja tuho. Nainen ja mies.

Näiden polariteettien välissä on loputon maisema nyansseja, ilmaisuja ja välimuotoja. Kaikki mitä löytyy talven ja kesän välistä. Huonot asiat hyvässä ja hyvät asiat huonossa. Sukupuolten ja sukupuolen ilmaisun laaja kirjo ja kaikki muodot.

Me olemme erkaantuneet luonnosta, sen kierroista ja Shakti-energiasta.

Tässä maailmassa, tässä yhteiskunnassa, aurinkoenergia (jota usein kutsumme maskuliiniksi) on pistetty etusijalle. Se on pistetty etusijalle siihen saakka, että nyanssit ja tasapaino ovat kadonneet. Kuvittele päivä ilman yötä - työ ilman lepoa.

Pyhä maskuliini, Shiva-energia, on vakaata, rauhallista, tietoista tietoisuutta - toisin kuin meidän maailmamme, jossa kiirehdimme hätiköiden paikasta toiseen.

Lapsuudesta saakka meitä on kannustettu tähän muottiin ja meidät on opetettu uskomaan, että tuotteliaisuutemme on arvomme. Olemme arvokkaita vain sen verran kuin olemme tuotteliaita. Meidät on opetettu piilottamaan tunteemme, jotta emme vaikuta liian tunteikkailta tai heikoilta. Kuukautiskierto ja monet feminiinin aspektit on muokattu tabuiksi - vääräksi, huonoksi ja häpeälliseksi. Kiire on arvomerkki. Olemme hyviä ja arvokkaita silloin, kun olemme tunnollisia, tuotteliaita kansalaisia.

Tämä on haavoittunutta maskuliinienergiaa - ei pyhää maskuliinia eli Shiva-energiaa.

Mitä sitten on feminine embodiment -valmennus?

Tässä yhteydessä feminiinillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten yhteiskunta määrittelee feminiinisyyden. Se ei myöskään tarkoita vanhanaikaisia sukupuolirooleja eikä sukupuolen ilmaisua. Sillä ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa, sillä feminiini virtaa meissä jokaisessa.

Feminiini tarkoittaa mysteeriä, voimaa, energiaa, luomisvoimaa, tunnetta, elämän liikettä. Se on pranashakti, kosminen alkuvoima, joka virtaa kehossasi. Se tarkoittaa kuolemaa, elämää ja syklejä. Se on keho ja äiti maa. Kaikki tämä voima elää sinussa.

Embodiment tarkoittaa kirjaimellisesti ruummillistumaa. Se tarkoittaa sitä, että olet ja elät jotakin täysillä - koko kehollasi. Se tarkoittaa palaamista kehoon, kehotietoisuuteen, kehotuntemuksiin. Energian ja tunteen kaikkiin tasoihin. Se tarkoittaa täyttä läsnäoloa sen kanssa, mikä on - täyttä läsnäoloa kehon ja aistien kautta. Kehollistamisen kautta ajatteleva, looginen mieli siirtyy takapenkille. Silloin Shakti, elämän voima, virtaa pyhässä yhteydessä Shivan kanssa koko olemuksesi läpi.

Valmennus sen sijaan on varmasti tuttu aihe. Valmentaja - tässä yhteydessä, life coach - ohjaa ja tukee sinua matkallasi kohta täyttä potentiaalia. Hän kysyy kysymyksiä ja ohjaa harjoituksia, jotka auttavat sinua eteenpäin. Yleensä valmennus on tavoite- ja ratkaisukeskeistä. Etsit siis ratkaisuja ongelmiin, teet suunnitelmia ja suurin osa ajasta vietetään pään sisällä ja ajattelevassa mielessä.

Tässä kohtaa feminiini ja kehollistaminen astuvat esiin. Sen sijaan, että keskittyisimme tavoitteisiin ja suunnitelmiin, keskitymme tuntemaan ja liikuttamaan energiaa sekä tunteita. Keskitymme aistimaan kehoa ja sitä, mitä on läsnä. Menemme syvälle kehon viisauteen ja alitajuntaan.

Miksi tämä valmennus on erityisen tehokasta?

Voimme viettää loputtomasti aikaa päämme sisällä. Kerätä tietoa, ajatella, suunnitella, huolehtia. Opiskella, kertoa tarinoita itsellemme ja muille. Lukea henkisiä kirjoja ja oppaita, ottaa muistiinpanoja kursseilla.

Millään näistä asioista ei todellisuudessa ole mitään väliä, ellet pysty olemaan läsnä kehossasi. Kun hermosto ja järjestelmä ovat epätasapainossa, et pysty tuntemaan oloasi rauhalliseksi, ihan sama kuinka monta inspiroivaa lainausta luet.

Kehosi pitää kirjaa kokemuksistasi. On pitänyt siitä asti, kun olit kohdussa - jopa siitä asti, kun äitisi oli isoäitisi kohdussa. Sinun kehosi muistaa kaiken.

Kun työskentelemme kehollisesti ja kehon kautta, pääsemme suoraan käsiksi näihin muistoihin, energeettisiin blokkeihin, keskeneräisiin tunnesykleihin, ja tunteisiin jotka ovat valmiita vapautumaan terveellä tavalla.

Opit, että ajatukset ovat vain ajatuksia (eivät totuuksia eivätkä todellisuutta), ja opit olemaan rauhassa vaikka tuntisit olosi kuinka huonoksi. Opit kunnioittamaan ravintoa (kehollista, sielullista, henkistä) sekä lepoa. Aistinautinnoista tulee tärkeitä. Opit jättämään puskemisenergian taakse. Opit päästämään irti kontrollista.

Ei ole mitään väliä jos tiedämme millaisia askelia meidän tulee ottaa päästäksemme kohti tavoitettamme, jos hermostomme ja kehomme eivät pysty kantamaan ja käsittelemään askelten tuomia tunteita ja tuntemuksia.

Feminiinin kehollistaminen opettaa sinulle kaiken tämän. Elämän läpi kulkemisesta tulee helpompaa, halujen täyttämisestä luonnollista ja rauhasta tulee ehdoton prioriteetti.

Kuka hyötyy valmennuksesta?

Tässä muutama merkki siitä, että valmennus voi olla sinulle erityisen hyödyllinen:

 • Huomaat, että koitat usein kontrolloida tapahtumia, tilanteita ja lopputuloksia
 • Sinulla on tapana yliajatella asioita
 • Et tunne yhteyttä kehoosi
 • Olet hyvin kiireinen etkä ole pistänyt hyvinvointiasi etusijalle
 • Vietät paljon aikaa huolehtien ja yrität jatkuvasti löytää ratkaisuja
 • Et ole yhteydessä kuukautiskiertoosi
 • Pusket samalla energialla päivien läpi vaikka kehosi ja mielesi huutaisivat lepoa
 • Olet perfektionisti ja ylisuorittaja
 • Sinulla ei ole suhdetta aistinautintoihin, etkä tiedä miten ottaa nautintoon yhteyttä
 • Et ilmaise tai pura tunteitasi - nielaiset epämukavat tunteet ja jatkat eteenpäin
 • Sinulla on epäterveellisiä selviytymiskeinoja ja tapoja paeta todellisuutta
 • Tunnet olosi levottomaksi ja ylikuormittuneeksi
 • Et kykene tuntemaan oloasi rauhalliseksi päivittäin tai et kykene hallitsemaan stressiä
 • Välttelet hankalia tilanteita ja tunteita
 • Et ole varma siitä, mitä haluat ja tarvitset
 • Etsit vastauksia itsesi ulkopuolelta - kuten työpaikan, kodin, kaupungin, puolison tai maan vaihtamisesta
 • Sinulla on tapana syytellä muita ihmisiä tunteistasi tai tilanteistasi
 • Et tunne yhteyttä luontoon, maahan tai universumiin

Tämä ei kuitenkaan sovi kaikille.

Sinun tulee olla valmis sitoutumaan ja ottamaan täysi vastuu kaikesta. Tämä tarkoittaa sitä, että olet sydän avoinna - olet valmis päästämään irti tarinoistasi, uskomuksistasi, ohjelmoinnistasi ja olet valmis vastaanottamaan uudenlaisia näkökulmia ja tapoja olla sekä toimia.

Tämä ei ole pikaratkaisu, jolla saat olosi tuntumaan hyväksi hetken aikaa. Tämä harjoitus on elinikäinen ja täysin ilman tavoitteita.

Sinun tulee olla valmis kohtaamaan varjosi ja epämiellyttävät tunteet, joita olet vältellyt.

Jos haluat tutkia asiaa enemmän, lue usein kysytyt kysymykset ja varaa ilmainen tapaaminen.

Kahdenkymmenen minuutin ilmaisessa tapaamisessa tutustumme toisiimme, voit kysyä kysymyksiä ja tunnustelemme, onko valmennus sinulle oikea vaihtoehto tällä hetkellä.
Created with