Kokonaisvaltaisen kehoyhteyden kautta läsnäolevaan elämään

Autan sua vapauttamaan sun potentiaalin, palaamaan alkuvoimaiseen viisauteen ja voimaantumaan.

Kehollisuusvalmennus on keho- ja tunnepohjaista, traumainformoitua valmennusta. Tantrajooga & somaattiset harjoitukset vapauttavat tunteita ja syventävät kehoyhteyttä.
Traumainformoitu kehollisuusvalmennus opettaa sinut siirtymään pois tavoite- ja ratkaisukeskeisyydestä, liiallisesta ajattelusta ja suunnittelusta. Sen sijaan keskityt siihen, mitä on läsnä juuri nyt. 

Opi antautumaan kehon ohjaukselle, alkuvoimaisille aisteille, energioille, viesteille ja tuntemuksille. Opi elämään feminiinienergian ohjauksessa; vaivattomuudessa, virtauksessa, rakkaudessa, luovuudessa ja nautinnossa.

Opi tasapainottamaan hermostosi ja löytämään nautintoa normaalista, kiireenkin keskellä.

Traumainformoitu

Tarjoan vahvaa, traumainformoitua tilan kannattelua. Minut on koulutettu ymmärtämään traumaa, sen fysiologiaa, somatiikkaa ja kriisitilanteiden psykologiaa.

Feminiinin viisaus

Elämän ja kiertojen kunnioittaminen ja feminiinin mysteerit ovat tärkeä osa elämääni ja valmennustani. 

Tunteet & keho

Tässä valmennuksessa menemme syvälle kehoon, tuntemuksiin, aisteihin ja energioiden hienovaraisiin tasoihin. Se, mikä on läsnä nyt on kaikista tärkeintä.

Tantra & jooga

Olen ikuinen joogan ja tantran opiskelija. Olen sertifioitu joogaopettaja ja tantraohjaaja, sekä hengitysohjaaja. Työssäni käytän kaikkia näitä harjoituksia, opetuksia ja filosofioita.

Palautetta:

"Valmennus oli ihmisläheinen, syvälle juuriin menevä kokemus. Olin tehnyt alitajuisesti ajatustyötä myös koko ajan. Jotenkin Essi onnistui siinä omalla rauhallisella persoonallaan.

Essi on valmentajana rauhallinen, pohtiva, miettivä. Hänellä on kyky oivaltaa asioita mitä mielessäni liikkuu ja sanoa ne ääneen, sanoa asioille merkityksen.

Kiitos siitä, on parempi hengittää ja mieleni on rauhallinen. On hyväksyttävää olla surullinen, iloinen, onnellinen ja rakastettu, kaikki nämä tunteet tekevät minusta sellaisen kuin olen.

Oppeja tulen käyttämään ja kantamaan sekä hyväksymään muutoksen tunteissani sekä itsessäni."
"Essi oli lämmin ja empaattinen. Hänen kanssaan oli helppo puhua ja hän tarjosi myös konkreettisia apuvälineitä.

Essi kuuntelee kärsivällisesti ja vuorovaikutus hänen kanssaan on helppoa. Luottamus rakentui nopeasti."
"Essi is incredibly talented and from the very first coaching call I felt supported and safe to discuss any topic. - I would absolutely recommend Essi as her talent, passion and all the knowledge shows in a very humble but powerful way through the results that you will experience as part of her amazing sessions."

Kysymyksiä ja vastauksia

Write your awesome label here.

Mitä eroa on life coachingilla ja feminine embodiment coachingilla?

Life coaching on usein tavoitekeskeistä ja ratkaisukeskeistä. Tyypillisessä sessiossa keskustellaan elämäntilanteesta, toiveista ja haluista, asetat tavoitteen, rakennat toimintasuunnitelman ja ryhdyt tavoittelemaan tavoitettasi.

Feminine embodiment coaching antaa sinulle luvan unohtaa tavoitteet ja toimintasuunnitelmat (jotka yleensä rakentuvat maskuliinienergian kautta). Sen sijaan keskityt tunnustelemaan fyysisen, energeettisen ja emotionaalisen kehon tunteita ja tuntemuksia.

Juurrut syvästi läsnäoloon, opit liikuttamaan energiaa ja tunteita kehossa, elämään syklisesti omien sekä universumin kiertojen kanssa. Opit kasvattamaan kapasiteettiasi tuntea ja käsitellä tunteita ja elämään feminiinienergian kautta. Rakkaus, vaivattomuus, flow, nautinto sekä feminiinin voima tuovat sinut eloon juuri tässä hetkessä.

Mitä eroa on traumainformoidulla valmennuksella ja terapialla?

Traumainformoitu valmentaja on koulutettu työskentelemään ihmisten kanssa, jotka ovat kokeneet trauman. He ymmärtävät trauman fysiologian ja hermoston toiminnan.

Valmentajat eivät ikinä hoida traumaa, anna diagnooseja tai määrää lääkkeitä. He yksinkertaisesti ymmärtävät trauman merkit, nyanssit ja tasot, sekä osaavat valmentaa tehokkasti tavalla, joka ottaa huomioon mahdollisen trauman.

Miksi juuri feminiini?

Feminiinienergia on raakaa voimaa. Ei ole mitään väliä, missä kehossa olet tai mitä sukupuolta olet - feminiini virtaa meissä kaikissa. Se on luomisvoimaa ja kaoottista virtausta. Se on myös syvää lepoa, kiertojen kanssa harmoniassa elämistä, tunteita ja tuntemusten kanssa elämistä.

Feminiinienergia on syrjäytetty nykymaailmasta. Meidät opetetaan ajattelemaan loogisesti, saavuttamaan asioita, tekemään jotakin koko ajan, asettamaan tavoitteita, tekemään suunnitelmia... Kaikki tämä on mahtavaa, kunhan se on tasapainossa. Ja harvalla meistä se on. Meidät on opetettu ajattelemaan: mitä kiireisempiä olemme, sitä parempia kansalaisia. Olemme niin kiireisiä, että poltamme itsemme loppuun vain ajattelemalla liikaa.

Feminine embodiment opettaa sinut olemaan, tuntemaan, virtaamaan, ravitsemaan, ja lepäämään. Se opettaa sinulle asioita, joita nyky-yhteiskunnassa voimme pitää vallankumouksellisina. Se opettaa sinut tulemaan takaisin luontoon - maapallolle sekä omaan luontoosi.
Created with