EMBRACE THE CHAOS

A FEMININE EMBODIMENT PRACTICE

Transformatiivinen online-workshop, jossa syvennymme tunnekaaoksen syleilyyn ja vapauttamiseen kehollisuuden kautta.

25.10. klo 18 @zoom + tallenne

älä enää pakene.

Syleile kaaostasi. Anna itsesi tuntea.

Työpaja sisältää:

Ohjattu kehollinen harjoitus, jossa annat feminiinienergian ilmaista tunnekaaosta liikkeen, äänen ja hengityksen kautta.
🎨 Luovuusharjoitus joka antaa tunteillesi visuaalisen muodon. 
💬 Jakopiiri, jossa tulet kuulluksi ja tuetuksi.

Tarvitset osallistuaksesi:
 • Zoom-yhteyden
 • Spotify-tilin musiikkia varten (ei välttämätön mutta hyödyllinen)
 • Rauhallisen tilan itseäsi varten
 • Paperia ja värejä (vesivärejä, vahaliituja, puuvärejä, öljypastelleja, sormivärejä, mitä tahansa löytyy)

Miksi osallistua työpajaan?

 • Vapauta tunteesi: Opit käsittelemään ja vapauttamaan syvälle sisälläsi piilevät tunteet, mikä voi johtaa emotionaaliseen kevenemiseen ja vapautumiseen.
 • Itsetuntemuksen syventäminen: Työpaja auttaa sinua ymmärtämään paremmin omia tunteitasi, tarpeitasi ja toiveitasi, mikä voi johtaa syvempään itsetuntemukseen ja itseluottamukseen.
 • Stressin lievittäminen: Keholliset harjoitukset voivat auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä, parantaa unen laatua ja lisätä yleistä hyvinvointia.
 • Luovuuden herättäminen: Luovuusharjoitukset voivat auttaa sinua löytämään uusia tapoja ilmaista itseäsi ja nähdä maailmaa, mikä voi tukea luovaa ajattelua myös arkipäiväisissä tilanteissa.
 • Vuorovaikutustaidot: Jakopiiri tarjoaa mahdollisuuden harjoitella avointa kommunikaatiota ja empatiaa, mikä voi parantaa vuorovaikutustaitojasi niin henkilökohtaisissa kuin ammatillisissa suhteissa.
 • Itsehyväksynnän lisääntyminen: Työpajan avulla voit oppia hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, mikä voi johtaa parempaan itsetuntoon ja itsearvostukseen.
 • Henkinen kasvu: Osallistuminen transformatiiviseen työpajaan voi avata ovia henkiseen kasvuun ja syvempään itsetuntemukseen, mikä voi vaikuttaa positiivisesti kaikilla elämänalueilla.
 • Yhteisön tuki: Jakamalla kokemuksesi jakopiirissä saat vertaistukea ja yhteisön tukea, mikä voi olla voimakas voimavara muutoksen tielläsi.

  Nämä hyödyt voivat luoda merkittävän muutoksen elämääsi - auttaen sinua kohtaamaan haasteet rohkeammin ja elämään täyttä, tietoista elämää.
Tässä transformatiivisessa online-työpajassa koet voimakkaan matkan itseesi, jonka avulla voit vapauttaa syvälle kätketyt tunteesi ja löytää aidon itsesi.

Työpaja tarjoaa sinulle turvallisen tilan, jossa voit antaa feminiinienergian virrata vapaasti läpi kehosi, äänesi ja hengityksesi.

Tämä ei ole pelkkä työpaja... vaan se on voimakas kokemus, joka herättää sinussa voiman ja rohkeuden omaksua itsesi kokonaisuutena.

Ohjattujen kehollisten harjoitusten kautta opit kuuntelemaan kehoasi herkällä tavalla, vapauttamaan liikkeen kautta ne tunteet, jotka ovat saattaneet olla lukittuja sisääsi liian pitkään.

Luovuusharjoitukset avaavat tunteillesi visuaalisen ulottuvuuden, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin omia tuntemuksiasi ja antaa niille voimakkaan ilmaisumuodon.

Jakopiiri taas tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa kokemuksiasi ja tunteitasi toisten kanssa, jotka ymmärtävät ja tukevat sinua.

Miksi tämä työpaja on niin poikkeuksellinen? Koska se ei ainoastaan tarjoa tilaisuutta tuntea ja ilmaista, vaan se myös auttaa sinua muuttamaan näitä tunteita voimaksi ja voittamaan ne esteet, jotka ovat saattaneet pitää sinut kiinni menneisyydessäsi.

Tämä on tilaisuutesi astua ulos mukavuusalueeltasi, kasvaa rohkeasti ja antaa itsesi kukoistaa täydessä potentiaalissasi.

Älä enää lykkää tunteidesi kohtaamista. Liity mukaan tähän transformatiiviseen työpajaan ja anna itsesi kokea voimakas muutos, joka kantaa sinua läpi elämäsi.

Olet sen arvoinen. Olet voimakas. Olet kaunis. Tervetuloa matkalle kohti itseäsi. ✨🌸
Otathan huomioon että kehollinen harjoitus saattaa aiheuttaa epämukavia tunteita. 

Keholliset harjoitukset, etenkin sellaiset jotka käsittelevät tunteita, nostavat aina jotakin pintaan. Osallistu siis harjoitukseen ainoastaan jos tiedät, että pystyt ottamaan vastuun itsestäsi ja tunteistasi.

Ohjaajasi

Olen traumainformoitu kehollisuusvalmentaja, tantrinen ohjaaja, master life coach sekä jooga- ja hengitysohjaaja.
Minulla on kolmen vuoden kokemus yksilöasiakkaisen sekä ryhmien valmentamisesta. Joogaa ja kehollisuutta olen opettanut lähes kuusi vuotta.

Olen omistautunut feminiinienergialle, feminiiniselle elämäntavalle ja sen eteenpäin jakamiselle.
Inspiroidun luovasta kaaoksesta, veden ja maan elementeistä, myyttisistä taruista ja tarinoista sekä feminiinin myrskyisästä voimasta.

Sydäntä lähellä on tarinat jumalattarista, itämerensuomalainen mytologia ja shamanismi sekä tietenkin tantrinen elämänkatsomus.

Mulle äärimmäisen tärkeää on yksilön hyvinvointi tässä yhteiskunnassa; hidastaminen, hermostotietoisuus, kehoyhteys ja se, että meistä jokainen saisi palata kiireellisestä maailmasta sinne, mistä löytyy rauha: kehoon.

"Essi on rauhallinen, voisin sanoa jopa maadoittuneisuuden ruumiillistuma. Erittäin levollinen, mikä välittyy hyvin myös ruudun kautta. Myös omaan kokemukseen pohjautuva varmuus välittyy. Lempeä, rehellinen ja ammentaa ohjauksen syvästä yhteydestä itseen ja universumiin."

"Essin tapa valmentaa on täysin eri kuin mihin olen tottunut. Rauhallinen läsnäolo, asioiden selitys niin, että kaikki kuulosti yksinkertaiselta ja tauot loi uudenlaisen ympäristön oppia. Oikeasti asioiden äärellä olemista, eikä vaan suorittamista kohti seuraavaa 🙏🏻"
Write your awesome label here.
Created with