Hyppää mukaan transformatiiviselle matkalle kohti voimaantumista ja tervettä itserakkautta

Tällä viiden moduulin matkalla pääset tutkimaan itseäsi ja elämääsi aivan uudella tasolla. Anna elämäsi täyttyä nautinnolla, läsnäololla, rentoutumisella ja kukoistavalla feminiinisellä energialla!

Opi pääsemään yli häpeästä & elämään elämääsi rohkeasti kehollisena naisena. 

Matkasi ei lopu viiden moduulin päätyttyä - pääset nimittäin mukaan yhteisöön, joka tapaa kerran kuussa zoomissa (täysin ilman lisämaksuja!!)
Write your awesome label here.

Nainen, tuntuuko sinustakin siltä ettei elämä anna sinulle taukoa?

Onko sinusta koskaan tuntunut, ettet osaa pysähtyä? Että olet riittämätön? Ettet tee vieläkään tarpeeksi?

Onko sinusta tuntunut, että itsevarmuutesi ei riitä tekemään päätöksiä ja tavoittelemaan unelmia joita sydämesi salaa kaipaa?

Et todellakaan ole yksin.

Tällä minikurssilla aloitat voimaantumisen matkasi!

Ymmärrä feminiinienergiaa ja kehollisuutta

Mitä tarkoittaa elää feminiinienergiassa? Miten se eroaa siitä, mitä yhteiskunta meiltä toivoo? 

Elä tantrisen filosofian mukaan

Miten tantrinen filosofia voi ohjata nykyajan naista elämän haasteissa?

Opi naisille suunnattuja harjoituksia

Miten voit tukea itseäsi kehollisesti päivittäin ja oppia arvostamaan ja kuuntelemaan kehoasi?

Olen tehnyt töitä naisten parissa monta vuotta...

Kehosta irtautuminen, riittämättömyyden tunne, ylisuorittaminen ja yliajattelu sekä rohkeuden puute ja häpeä ovat yleisimpiä haasteita, joista naiset puhuvat.

Tiedän itsekin henkilökohtaisesti nämä aiheet. Ajauduin joogan pariin löytääkseni helpotusta jatkuvaan ahdistukseen. Mieleni ravasi jatkuvalla syötöllä villisti suunnasta toiseen. Hermostoni oli riekaleina vuosikaudet. Häpesin usein itseäni ja valintojani.

Vasta, kun löysin todellisen avun feminiinienergioista ja tantrisesta filosofiasta, tuntui että uudenlaisen hyvinvoinnin maailma aukesi minulle.

Kuuntelen kehoani. Arvostan sitä. En tuomitse tai hylkää itseäni. Otan radikaalin vastuun elämästäni ja omasta voinnistani. Käsittelen tunteeni. Olen kaunis, upea ja aistillinen.


Mieleni ei enää juokse paikasta toiseen, ja olen syvässä yhteydessä itseeni sekä intuitiooni - nautin elämästä! Elämä on mehukasta ja sensuellia. Elämän voima virtaa lävitseni.

Tämä voisi olla sinun kirjoittamasi!

Kehitin tämän kurssin matalan kynnyksen oppaaksi naisille, jotka haluavat tuntea kuten kuvailin yllä.

Kurssin luennot sekä ohjatut helpot harjoitukset auttavat sinua haasteissasi; kurssi on suunniteltu auttamaan naisia monenlaisissa haasteissa tarjoamalla työkaluja ja tietoa feminiinisen energian, tantran ja joogan avulla.

Alla on joitakin esimerkkejä haasteista, joissa tämä kurssi voi auttaa naisia:

🌙 Itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen: Kurssi auttaa sinua ymmärtämään paremmin omaa feminiinistä energiaasi sekä hyväksymään ja rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet.
🌙 Stressi ja ahdistus: Kurssin avulla opit joogasta, meditaatiosta ja hengitysharjoituksista peräisin olevia rentoutumisen ja stressinhallinnan tekniikoita, jotka voivat auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta.
🌙 Itsevarmuus ja itsetunto: Kurssi tarjoaa harjoituksia ja työkaluja, jotka voivat auttaa sinua rakentamaan itsetuntoasi ja itsevarmuuttasi, jotta voit astua elämääsi vahvempana ja rohkeampana.
🌙 Fyysinen ja emotionaalinen hyvinvointi: Kurssilla opetetut joogaharjoitukset, hengitysharjoitukset ja meditaatiot voivat auttaa tasapainottamaan feminiinisiä energiakeskuksia kehossa, mikä edistää sekä fyysistä että emotionaalista hyvinvointia.
🌙 Henkinen Kasvu: Kurssi kannustaa osallistujia tutkimaan syvällisiä filosofisia käsitteitä ja käytäntöjä, mikä voi johtaa henkilökohtaiseen kasvuun, oivalluksiin ja henkiseen kehitykseen.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten tämä kurssi voi auttaa naisia erilaisissa haasteissa. Kurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan feminiiniseen voimaan ja hyvinvointiin.
 Yhdessä voimme avata oven kohti sisäistä tasapainoa, rauhaa ja rakkauden voimaa

Essi Karoliina

Tantrinen valmentaja, joogaopettaja, hengitysohjaaja

Aiempia palautteita...

Write your awesome label here.

Step up your game with this training!

This is for me a very valuable experience and I would recommend this training to other organizations.
Sara Willson
Write your awesome label here.

Concise and practical content

I would recommend this training to other organizations. It is a valuable opportunity to grow as an employer and improve our workplace culture.
Andrew Jackson
Write your awesome label here.

Simple to understand!

I learned a lot and now feel ready to implement these techniques into my organization. I would recommend it to other organizations. 
John Larson
Write your awesome label here.

Very Professional!

It was an excellent training program, and I am very pleased. The instructors were very knowledgeable, and the content was relevant to our industry.
Jena Karlis

Nainen, haluan auttaa sinuakin kukoistamaan!

Haluan auttaa sinua, jotta voit katsoa peiliin ja nähdä sen jumalattaren joka olet.
Haluan auttaa sinua, jotta voit kokea elämäsi täysillä ja nauttia itsestäsi kuin rakastajasta.
Haluan että sisäinen puheesi muuttuu kiitolliseksi ja rakastavaksi, haluan että olet itsesi suurin tsemppari.
Haluan auttaa sinua löytämään voimavarasi ja kuuntelemaan kehoasi. Elämään aisteissasi - aistikasta, sensuaalista, kehollista ja säkenöivää elämää.

RAHANARVOISET BONUSLAHJASI, kun toimit nyt:

VITALITY - joogakurssi kohti kohtuyhteyttä ja naisellista elinvoimaa (arvo 65€)

You will learn how to develop, organize and implement a content marketing strategy, analyze and measure the effectiveness of content marketing, write compelling copy, set a strategic framework when writing.

HERMOSTOTYÖPAJA (arvo 30€)

You will also learn how to put the ideas presented to you into action and build your own personal brand through content marketing.
Write your awesome label here.

MODUULI 1: feminiinienergia

-ymmärrä feminiinienergiaa
-itsemyötätunto, itsehyväksyntä ja itserakkaus
-hoivaa feminiinienergiaasi päivittäin
Write your awesome label here.

MODUULI 2: tantra

-ymmärrä tantran historiaa
-tantrisen filosofian perusteet
-kuinka toteuttaa tantrista elämäntapaa jokapäiväisessä elämässä
Write your awesome label here.

MODUULI 3: joogaa feminiiselle voimaantumiselle

-feminiinienergian tasapainottaminen -joogaharjoitus
-kohtuyhteys -joogaharjoitus
-pranayama hengitys mielen ja tunteiden rauhoittamiseen
-jooga nidra syvärentoutukseen ja sisäiseen harmoniaan
Write your awesome label here.

MODUULI 4: kehollisuus

-ymmärrä feminiinienergian kehollistamista ja kehollisuutta
-kehotietoisuusmeditaatio
-epälineaarinen liike feminiinisen sielun ilmaisukanavana
-syvärentoutus
Write your awesome label here.

MODUULI 5: voimaantuminen

-itsevarmuuden rakentaminen - yli häpeästä
-kehollinen harjoitus vanhojen siteiden katkaisuun ja voimaantumiseen
-mielikuvaharjoitus; itsevarmin minä

Write your awesome label here.

PLUS: zoom-live kerran kuukaudessa

Tule kysymään kysymyksiä, jakamaan ajatuksia ja juttelemaan valmentajan (eli minun) kanssa! Livezoomeja ei nauhoiteta.

Zoom live kerran kuukaudessa!

Jotta matkasi jatkuvuus on taattua, pääset kerran kuukaudessa osallistumaan zoom-tapaamiseen - 100% ilman lisämaksuja! Maksat siis kurssin hinnan kertaalleen, ja pääset aina mukaan livetapaamiseen.

Tämä on hyvin spesiaalia, sillä en tarjoa tätä millään muulla kurssilla! 29€ kertamaksulla pääset siis zoom-tapaamisiin hamaan tulevaisuuteen saakka!

Haluan rakentaa yhteisön hyvinvoivista, toisiaan tukevista naisista - tuletko sinä mukaan rakennusprojektiin?

Miltä elämä näyttää säkenöivässä naiseudessa?

Olet aina itsesi kanssa - halusit tai et. Eikö siis olisi parempi tehdä itsesi kanssa olemista mukavaa - jopa nautinnollista?

Kun elät kehosi kautta säkenöivässä naiseudessa, sinä...

🌙 Tiedät, mitä tarkoittaa todellinen itsensä hyväksyminen ja rakastaminen. Elät voimakkaasti omassa ihollesi ja kukoistat kaikessa, mitä teet.
🌙 Löydät voiman olla rohkea ja avoin, luottaa omiin tunteisiisi ja intuitioosi. Elät elämääsi pelottomasti ja itsenäisesti, ottaen haasteet vastaan itsevarmuudella ja päättäväisyydellä.
🌙 Ymmärrät syvällisesti yhteyden toisiin ihmisiin ja maailmaan ympärilläsi. Kohtaat muut ihmiset avoimin mielin ja rakkaudella, luoden lämpimän ja tukevan yhteisön ympärillesi.
🌙 Koet kehossasi voimakkaan tasapainon ja harmonian. Olet tietoinen feminiinisen energiasi voimasta ja osaat ohjata sitä luovalla ja rakentavalla tavalla.
🌙 Nautit syvästä rentoutumisesta ja sisäisestä rauhasta. Pystyt päästämään irti stressistä ja huolesta, antaen tilaa mielen selkeydelle ja rauhalliselle sisäiselle tilalle.
🌙 Kukoistat omassa ainutlaatuisuudessasi ja auttaisit muita tekemään samoin. Inspiroit muita ympärilläsi omalla loistollasi ja rohkeudellasi, luoden ketjureaktion voimaannuttavaan feminiiniseen energiaan.
🌙 Olet valmis kohtaamaan elämän avoimin sydämin ja innokkuudella. Tartut uusiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin, tietäen, että voimasi ja voimaannuttava naiseutesi ovat aina kanssasi, valmiina tukemaan ja ohjaamaan sinua matkallasi.

Tunnistatko itsesi seuraavista?

Jos tunnistat, tämä kurssi on sinua varten...
 • Tunnet, että arki ja kiire ovat esteenä kyvyllesi nauttia elämästä ja olla läsnä - ja haluaisit löytää tien takaisin nautintoon, hitaampaan arkeen ja todelliseen läsnäoloon!
 • Elät pääsi sisällä: yliajattelet ja suoritat elämää ja arkea - ja haluaisit rauhoittaa mielesi, pehmentää suorittamisen sijaan ja iloita arjesta.
 • Yhteytesi kehoon on katkennut: et kuule tai tunne sen viestejä - ja haluaisit oppia tuntemaan kehosi uudelleen, oppia arvostamaan sitä ja kuuntelemaan sen tärkeitä viestejä.
 • Et osaa olla tekemättä mitään ja rentoutuminen on vaikeaa - ja haluaisit oppia rentoutumaan syvästi solutasolle saakka
 • Tunnet itsesi riittämättömäksi, huonommaksi kuin muut, ettet ole tai tee milloinkaan tarpeeksi - ja haluaisit tuntea itsesi arvokkaaksi, rakastetuksi ja hyväksi
 • Tunnet paljon häpeää omana itsenäsi olosta - ja haluaisit enemmän rohkeutta elää omassa totuudessasi
Tämä kurssi sopii kaikille naisille, jotka haluavat syventää yhteyttään feminiiniseen energiaansa, löytää voimansa ja elää elämäänsä autenttisesti. Se sopii erityisesti:
🌙 Naisille, jotka haluavat oppia itsetuntemusta: Kurssi tarjoaa työkaluja itsetuntemuksen syventämiseen ja auttaa ymmärtämään feminiinisen energian voiman ja kauneuden.
🌙 Naisille, jotka etsivät stressinhallintakeinoja: Kurssilla opitaan erilaisia rentoutumis- ja meditaatiotekniikoita, jotka voivat auttaa hallitsemaan stressiä ja ahdistusta.
🌙 Naisille, jotka haluavat parantaa itseluottamustaan: Kurssin avulla voi kasvattaa itsevarmuutta ja itseluottamusta, mikä auttaa astumaan rohkeasti kohti omia unelmia ja tavoitteita.
🌙 Naisille, jotka etsivät syvempää yhteyttä itseensä ja toisiin: Kurssi auttaa luomaan vahvempaa yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja henkisyyteen, joka auttaa syventämään suhteita muihin ihmisiin.
🌙 Naisille, jotka haluavat oppia tantrasta ja joogasta: Kurssi sopii niille, jotka ovat kiinnostuneita tantrasta, joogasta ja feminiinisestä energiasta, oli aiempaa kokemusta näistä aiheista tai ei.
🌙 Naisille, jotka etsivät voimaannuttavaa yhteisöä: Kurssi tarjoaa mahdollisuuden liittyä yhteisöön muiden samanhenkisten naisten kanssa, jakaa kokemuksia ja oppia toisiltaan.
🌙 Naisille, jotka haluavat elää elämäänsä tietoisesti ja rakkaudella: Kurssi opettaa tietoisuutta, lempeyttä ja rakkauden ilmaisua itseä kohtaan ja muille, mikä voi muuttaa tapaa, jolla nainen kokee ja elää elämäänsä.

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan tukea ja ohjausta kaikille naisille, jotka haluavat kasvaa ja kukoistaa feminiinisessä voimassaan. Tämä sopii naisille, jotka ovat avoimia uusille oppimiskokemuksille ja haluavat syventää henkilökohtaista kehitystään.
ainutlaatuinen tarjous vain tätä kautta...

Kurssi sinulle vain 29€ (normaalihinta 99€)

Kokeile kurssia riskittä. Jos et pidä kurssista, saat rahasi takaisin (voimassa 14 päivää ostosta)

Write your awesome label here.
 • Viisi moduulia, jotka voit käydä läpi omassa rauhassasi, omaan tahtiisi
 • Kattavat luennot aiheista kuten feminiinienergia, tantran historia ja filosofia, kehollisuus, häpeä ja feminiininen voimaantuminen.
 • Ohjatut harjoitukset jotka auttavat sinua pääsemään käsiksi feminiinienergiaasi, syvään rentoutukseen, kehoyhteyteen
 • 5+ tuntia videomateriaalia käytettävänäsi milloin tahansa
 • Valmentajan etätuki koska tahansa käytössäsi kurssin keskustelualustalla
 • "Lifetime" access materiaaleihin
 • Ilmainen bonus: VITALITY-joogakurssi: joogaa kohti naisellista elinvoimaa (arvo 65€)
 • Ilmainen bonus 2: hermostotyöpaja, joka opettaa sinulle hermoston ja sen tasapainottamisen perusteet (arvo 30€)
 • 14 päivän rahat takaisin -takuu - kokeile kurssia 100% ilman riskejä!
 • LIVE ZOOM kerran kuukaudessa, jonne voit tulla jakamaan ajatuksiasi, esittämään kysymyksiä ja juttelemaan valmentajan (eli minun) kanssa! (livezoomeja ei nauhoiteta)
kaikki tämä sinulle vain 29€

... vaikka bonuksineen tämä kurssi on yli 194 euron arvoinen!

älä enää odota!

Tämän kurssin suorittamisen jälkeen voit odottaa seuraavia vaikutuksia elämässäsi:

🌙 Syvempi itsetuntemus: Tunnet olosi vahvemmaksi ja tiedostavammaksi omasta itsestäsi. Osaat yhdistyä feminiiniseen energiaasi ja ymmärtää sen voiman ja kauneuden.
🌙 Stressin väheneminen: Opit tehokkaita stressinhallintatekniikoita, jotka auttavat sinua käsittelemään arjen haasteita rauhallisemmin ja selkeämmin.
🌙 Lisääntynyt itseluottamus: Kukoistat oman ainutlaatuisuutesi kanssa ja astut maailmaan itsevarmana. Pystyt kohtaamaan uusia tilanteita ja haasteita luottavaisin mielin.
🌙 Vahvemmat ihmissuhteet: Syvennät suhteitasi muihin, kun olet paremmin yhteydessä omiin tunteisiisi ja avoinna toisten tunteille. Lähelläsi olevat ihmiset huomaavat positiivisen muutoksen.
🌙 Kehon ja mielen tasapaino: Kehosi ja mielesi ovat tasapainossa, ja koet fyysistä, emotionaalista ja henkistä harmoniaa. Tiedostat kehosi viestit ja osaat kuunnella niitä paremmin.
🌙 Intiimimpi suhde itseesi: Opit rakastamaan ja kunnioittamaan kehoasi syvemmin. Intiimi suhde itseesi kukoistaa, ja opit nauttimaan kehostasi ja sen mahdollisuuksista täysin sydämin.
🌙 Voimaantunut Elämänasenne: Käytät oppejasi päivittäisessä elämässäsi ja näet maailman uusin silmin. Olet avoimempi uusille mahdollisuuksille ja tartut elämään voimaantuneena ja innostuneena.

Näiden vaikutusten myötä voit odottaa kokonaisvaltaista muutosta elämässäsi. Kurssi antaa sinulle voimaa, tietoa ja itsevarmuutta kukoistaa feminiinisessä voimassasi. Älä enää odota – aloita matkasi kohti voimaantunutta naiseutta nyt!
Write your awesome label here.

Ymmärrän, että sinulla voi olla epäilyksiä...

Murretaanko niistä muutama?
👇
"Minulla ei ole tarpeeksi rahaa osallistua kurssille."
Kurssin hinta on investointi omaan hyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kasvuun. Tarjoan sinulle "elinikäisen" pääsyn materiaaleihin, joten voit oppia omassa tahdissasi ja hyötyä kurssista pitkällä aikavälillä. Voit palata kurssiin vuosi toisensa jälkeen ja kehittyä sen parissa jatkuvasti.
"Minulla ei ole aikaa kurssille osallistumiseen."
 Kurssin joustava rakenne antaa sinulle mahdollisuuden opiskella omassa tahdissasi. Voit katsella oppitunteja ja tehdä harjoituksia aikataulusi mukaan, oli se sitten aamulla ennen töitä, lounastauolla tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Lyhyet oppitunnit ja harjoitukset voidaan helposti integroida päivittäiseen rutiiniisi, mikä tekee kurssin suorittamisesta vaivatonta.
"En ole varma, onko tämä kurssi minulle sopiva."
Kurssilla on 14 päivän tyytyväisyystakuu, joka mahdollistaa kokeilemisen täysin ilman sitoumuksia! Kurssin yksityiskohtainen kurssikuvaus ja opetussuunnitelma voivat myös auttaa sinua arvioimaan, onko se juuri sinulle sopiva.
"En ole varma, onko tämä aika minulle sopiva henkisesti tai emotionaalisesti."
Kurssin opetus perustuu lempeään ja tukevaan lähestymistapaan. Olen valmentajana tukemassa sinua koko matkasi ajan kurssin omalla keskustelualustalla. Kurssi tarjoaa turvallisen tilan oppia ja kasvaa, ja voit osallistua yhteisöön, jossa on samanhenkisiä ihmisiä jakamassa kokemuksiaan. 
"En ole koskaan osallistunut verkkokurssille aiemmin."
 Verkkokurssit tarjoavat joustavan ja mukavan tavan oppia omassa kodissasi. Kurssialustat ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat selkeitä ohjeita navigointiin. Kurssin materiaali on jaettu selkeisiin moduuleihin ja oppitunteihin, jotka helpottavat oppimista. Jos kohtaat ongelmia, olen käytettävissäsi auttamaan sinua ongelmatilanteissa.

Tulethan mukaan säkenöivään naiseuteen?

Odotan innolla, että tapaamme! Muutoksen tekeminen ja kurssille lähteminen voi tuntua hankalalta ja jännittävältä ... mutta takaan, että kun rohkenet ottaa tämän askeleen, kiität vielä itseäsi.

Tämä on tie kohti uudenlaista, elinvoimaista sinua.

Kehollista, itsevarmaa, rohkeaa sinua - joka nauttii elämästä ja uskaltaa olla oma itsensä.
Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.
valmentajasi

Essi Karoliina

Olen traumainformoitu kehollisuusvalmentaja, tantrinen ohjaaja, master life coach sekä jooga- ja hengitysohjaaja.

Minulla on kolmen vuoden kokemus yksilöasiakkaisen sekä ryhmien valmentamisesta. Joogaa ja kehollisuutta olen opettanut lähes viisi vuotta.

Olen omistautunut feminiinienergialle, feminiiniselle elämäntavalle ja sen eteenpäin jakamiselle.

Inspiroidun luovasta kaaoksesta, veden ja maan elementeistä, myyttisistä taruista ja tarinoista sekä feminiinin myrskyisästä voimasta.

Sydäntä lähellä on tarinat jumalattarista, itämerensuomalainen mytologia ja shamanismi sekä tietenkin tantrinen elämänkatsomus.

Mulle äärimmäisen tärkeää on yksilön hyvinvointi tässä yhteiskunnassa; hidastaminen, hermostotietoisuus, kehoyhteys ja se, että meistä jokainen saisi palata kiireellisestä maailmasta sinne, mistä löytyy rauha: kehoon.

Tässä vielä pieni yhteenveto...

Säkenöivä Naiseus on voimaannuttava verkkokurssi, joka johdattaa sinut syvälle feminiinisen energian, tantran ja joogan maailmaan.

Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää feminiinisen voimasi, ymmärtää itseäsi syvemmin ja kukoistaa omassa ainutlaatuisuudessasi.

Kurssin aikana opit:
- Tuntemaan feminiinisen energiasi voiman ja kauneuden.
- Hallitsemaan stressiä ja löytämään rauhan arjen keskellä.
- Rakentamaan itsetuntoa ja luottamusta omaan itseesi.
- Syventämään ihmissuhteitasi ja luomaan vahvempia yhteyksiä muihin ihmisiin.
- Tasapainottamaan kehosi ja mielesi, saaden harmonian ja tasapainon takaisin elämääsi.
- Rakastamaan kehoasi ja nauttimaan siitä täysin sydämin.
- Astumaan voimaantuneena kohti elämää ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin avoimin mielin.

Mitä saat:
- Videotunnit ja ohjatut harjoitukset
- Live zoom sessio kerran kuussa
- Yhteisötuki auttaa sinua jakamaan kokemuksiasi ja oppimaan toisilta samanhenkisiltä osallistujilta.
- Joustava aikataulu mahdollistaa oppimisen omassa tahdissasi.
- Elinikäinen pääsy kurssimateriaaleihin takaa jatkuva oppimisen mahdollisuuden.

Valmis aloittamaan matkasi feminiinisen voiman lähteelle?
Ilmoittaudu nyt ja aloita matkasi kohti sädehtivää feminiinisyyttä ja voimaantumista. Kurssi tarjoaa sinulle työkalut ja tuen, jotka tarvitset elääksesi elämääsi täysin voimaantuneena ja itsenäisenä naisena.

Kun seuraat kurssia ja teet harjoituksia, positiiviset vaikutukset ovat väistämättömiä.

Et voi hävitä mitään; 14 päivän tyytyväisyystakuu takaa riskittömän kokeilun. Tämä on investointi hyvinvointiin sekä tulevaisuuteen!

Nähdäänkö pian?
Created with